
فینگرفود مانی ماه
فینگرفودها، پای ثابت یک میهمانی فوق العاده اند. غذاهای سبک همانند کوکو یا سمبوسه و یا ناگت و هر چیز خوشمزه ساده که زیاد نیازی به پخت نداشته باشد را فینگرفود میگویند که معمولاً به تکههای کوچک با دیزاین جالبی طراحی میشود
خوشمزههای کوچکی که با رنگها، شکل، طعم و بوهای اشتها برانگیزشان، روی میزها و سفرهها، عجیب، دلبری میکنند.
تنوع بالای این لقمه های دوست داشتنی باعث شده که چیدمان میزهای غذا به لحاظ بصری به سبک های مدرن، نزدیک تر شده و به عنوان سنگ محکی برای دقت نظر، سلیقه و میزان عشق به کار رفته در آشپزی محسوب گردد.
برای سِرو فینگرفودها لزومی به استفاده از قاشق و چنگال نیست و می شود خیلی راحت و بی دغدغه با استفاده از دستها ، کارشان را تمام کرد.
اصولا فینگرفودها بصورت سرد سرو می شوند
